Back

O meni

Maja Cankar

Me veseli, da si tukaj, z menoj!

Spoznaj delček mene in moje čudovite naravne izdelke.

Maja Cankar

🌞  Aromaterapevtka
🌸  Ustvarjalka naravnih izdelkov za nego kože in sprostitev
🌟  Zasij svojo lepoto
🧶 Ljubiteljica kvačkanja

 
“Ženska je kot nežen dotik narave – polna ljubezni, topline in lepote, ki pomirja dušo.”
AVTOR NEZNAN

Moja zgodba

Moje aromatično potovanje: Od kapljice do čarobnih izdelkov

Začetek strastnega potovanja

Vse se je začelo s preprosto kapljico eteričnega olja. Njegov čaroben in mogočen vonj sta me takoj prevzela. Navdušena nad njegovo učinkovitostjo sem želela raziskati svet aromaterapije in odkriti skrivnosti varne in učinkovite uporabe teh čarobnih olj. Ta želja me je pripeljala do tečaja aromaterapije, kjer sem se potopila v globine tega fascinantnega sveta.

Pot do znanja in ustvarjanja

Tečaj mi je odprl vrata v čudoviti svet aromaterapije in me opremil z znanjem, ki sem ga potrebovala za ustvarjanje lastnih izdelkov. Moja strast se je s končanjem tečaja NPK Aromaterapevt le še okrepila. Čeprav so se časi spremenili in je nastopila epidemija COVID-19, me to ni ustavilo. Še naprej sem se izobraževala, raziskovala in ustvarjala “domače zvarke” proti prehladu in druge aromatične pripravke.

Od tod do rojstva Vilinih kopalnih soli

Moje zanimanje za kozmetiko me je pripeljalo do tečaja izdelave kozmetike, kjer sem pridobila nova znanja in spretnosti. Takrat sem končno dobila pogum, da uresničim svojo sanjo o lastnih izdelkih. želela sem ustvariti nekaj preprostega, a hkrati široko uporabnega. Uporabila sem svoje znanje aromaterapije in ustvarila čudovito kopalno sol Gozdna svežina, ki sem jo kmalu zatem dopolnila še s kopalno sol Dišeča vrtnica. Ponosna sem na to, da sem uspela uresničiti svojo vizijo in deliti te čarobne izdelke s svetom.

Veliko več kot le mila: Ritual nege in ljubezni do sebe

Moje potovanje se ni končalo pri kopalnih soleh. Ustvarila sem tudi linijo naravnih mil, ki jih ročno izdelujem iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Vsako milo je edinstveno in ima svojo zgodbo. Njihova čarobna mešanica eteričnih olj in naravnih sestavin mi pomaga pri sprostitvi in regeneraciji, hkrati pa neguje mojo kožo, da je gladka, sveža in nahranjena. Uporaba teh mil ni namenjena le negi telesa, ampak prav njihov čutni ritual je tisti, ki me popelje v moj čarobni svet, kjer se povezujem s svojo ženstvenostjo in gojim ljubezen do sebe.

Moja zgodba se nadaljuje…

Moje aromatično potovanje se še naprej razvija. Vsak dan prinese nove izzive in priložnosti za ustvarjanje in učenje. Z veseljem se poglobim v svet aromaterapije in kozmetike ter razvijam nove, inovativne izdelke, ki vam bodo izboljšali počutje in tako polepšali življenje.

Vabim vas, da se mi pridružite na tej čarobni poti in odkrijete čudoviti svet naravne nege in ljubezni do sebe.

Moje poslanstvo

Odkrij skrite lepote v vsakdanu

Pri kopalnih soleh, naravnih milih in čutnem ritualu vidim priložnost za vsako žensko, da si vzame trenutek zase. Verjamem, da že majhna sprememba v dnevu – kot je čaroben trenutek s skodelico čaja – lahko naredi veliko razliko.

To je trenutek, ko ženske začutimo notranji mir, se napolnimo s samozavestjo in najdemo ljubezen do same sebe. Prek dotikov izražamo svojo edinstvenost in si sporočamo: ‘Imam se rada.’ S tem se rojeva pristna povezava s svojo notranjo lepoto in vsakdanjim življenjem.

za vsako kožo

Za vsako kožo

Izdelki so zasnovani tako, da ustrezajo vsakemu tipu kože, ne glede na vaše individualne potrebe in težave s kožo.

narejeno z ljubeznijo

Narejeno z ljubeznijo

Vsak izdelek, ki ga ustvarim, nosi v sebi kanček moje ljubezni do narave in skrbnega ročnega dela, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in edinstveno izkušnjo za moje stranke.

naravna nega

Naravna nega

Vrhunski naravni izdelki, ki so skrbno izbrani in zasnovani za nego vaše kože, brez škodljivih kemikalij in umetnih dodatkov.

čutni ritual

Čutni ritual

Dotik, vonj in nega se prepletejo v edinstveno izkušnjo, ki prebuja tvoje razpoloženje, umirja misli in neguje tvojo kožo.

samopodoba

Samopodoba

Izdelki nežno spodbujajo samopodobo s svojo sestavo in afirmacijami, ki pomagajo sprejeti lastno lepoto in krepijo občutek notranje samozavesti.

Odnos s hčerko

Odnos s hčerko

Izdelki so ustvarjeni z željo, da se ohranja in krepi poseben odnos s hčerko, hkrati pa ji prenaša sporočilo o samopodobi in ljubezni do same sebe.

Sledi mi @majacankar

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus.

Tony Nguyen, Co-Founder